3PL frigör energi för er kärnverksamhet


3PL frigör energi för er kärnverksamhet.

3PL, eller tredjepartslogistik, innebär att vi på BLL går in som en tredje part och sköter logistiken mellan ditt företag och dina kunder. Detta låter dig ha kärnverksamheten i fokus samtidigt som kostnaderna minskar.

Vi tar hand om inleverans och lagring av Dina produkter, plock & pack och distribution av era orders ut till kund. Information går från kunden via ert ordersystem och direkt in i vårt hanteringssystem. Du kan enkelt följa Dina orders på väg ut till kund.

Vi är kanske inte den största 3PL-aktören på marknaden, men definitivt den mest personliga och mest serviceinriktade partnern. Så vill ni slippa ta emot och lossa gods själv, lagerföra artiklar, packa orders, boka transporter och hantera returer, så är det oss Du ska kontakta. Vi hjälper er med hela er lagerhantering, från inleveranser av era artiklar till utleveranser av orders, godsspårning och returhantering.

BLL är ett ungt familjeägt företag med en liten styrka av egna medarbetare, där nästan alla har varit med oss sedan starten 2009. Vi är själva entreprenörer som haft egna verksamheter inom olika branscher och vi kan därför lätt identifiera alla olika tänkbara problem, utmaningar och möjligheter man har som företag.

Vi arbetar med ett eget affärslagersystem som vi äger, anpassar och utvecklar själva tillsammans med våra it-experter. Därav kan vi lätt skräddarsy det med direktkopplingar till ert system, web-shop och orderhantering.

Självklart hjälper vi även till med allt emballage som Du kan tänkas behöva. Vi har fördelaktiga avtal med emballage-leverantörer som Du givetvis får ta del av som kund hos oss. Vi håller koll på vilka emballage som behövs beställas och när det är dags att beställa hem nytt.

Vi ser helt enkelt till att allt flyter på som det ska på lagret, så att Du kan ägna Dig åt Ditt företags andra delar i lugn och ro.