Lagerlösning

Flexibla lagerlösningar utifrån ditt behov

BLL är ett ungt familjeägt företag med en liten styrka av egna medarbetare, där nästan alla har varit med oss sedan starten 2009. Vi är själva entreprenörer som haft egna verksamheter inom olika branscher och vi kan därför lätt identifiera alla olika tänkbara problem, utmaningar och möjligheter man har som företag.

Ingen kund hos oss är för liten eller med för udda uppdrag. Vi arbetar idag med logistiklösningar för både mellanstora och mindre företag inom vitt skilda branscher, med olika behov och med kontor på olika orter i både Sverige och utomlands.

På vårt lager är det en stor variation av gods. Allt från stora pallar till små detaljrika artiklar på plockhyllor. Vi har lagerlösningar som anpassas efter Dig som kund och Dina artiklar.

Hos oss kan Ditt lager växa eller minska i storlek hur Du vill. Du hyr pallplatser eller plockhyllor efter hur mycket Du behöver och kan sedan snabbt öka eller minska lagret efter hand som era behov skiftar. Vi har kunder som hyr allt från någon plockhylla till hundratals pallplatser.

Vi lagerhåller Dina produkter och kopplar sedan ihop Ditt system eller web-shop med vårt logistiksystem. När Du får en order skickar Du den till vårt system och vi börjar arbetet direkt med att plocka och packa ordern enligt era önskemål. Så fort ordern är klar för utleverans kan Du genom inlogg följa orderns väg till slutkund via vårt fraktbokningssystem.

Skulle ordern komma i retur eller reklameras, tar vi hand om hela hanteringen. Självklart kan vi ta bilder och skicka er vid behov.

Du får alltid meddelande av oss när vi fått inleveranser och om något inte stämmer eller när vi slutfört returhantering eller liknande.

Innan vi sätter igång vårt arbete tillsammans, så går vi igenom hur vårt arbete ska utföras på bästa sätt.

Tex rutiner för inleveranshantering, hur era order ska packas, vilket emballage som ska användas, vilken transportör som ska väljas och hur er returhantering ska gå till.

Kanske ska er artiklar ompackas på något sätt? Detta är vi specialister på! Presentförpackningar, exponeringsställ, demo-förpackningar, strukturartiklar…. Vi hjälper er gärna med alla typer av specialarbete.