Plock & pack för alla typer av gods och för alla typer av transporter

Vi lagerhåller Dina produkter och kopplar sedan ihop Ditt system eller web-shop med vårt logistiksystem. När Du får en order skickar Du den till vårt system och vi börjar arbetet direkt med att plocka och packa ordern enligt era önskemål. Så fort ordern är klar för utleverans kan Du genom inlogg följa orderns väg till slutkund via vårt fraktbokningssystem.

Skulle ordern komma i retur eller reklameras, tar vi hand om hela hanteringen. Självklart kan vi ta bilder och skicka er vid behov.

Du får alltid meddelande av oss när vi fått inleveranser och om något inte stämmer eller när vi slutfört returhantering eller liknande.

Innan vi sätter igång vårt arbete tillsammans, så går vi igenom hur vårt arbete ska utföras på bästa sätt.

Tex rutiner för inleveranshantering, hur era order ska packas, vilket emballage som ska användas, vilken transportör som ska väljas och hur er returhantering ska gå till.

Kanske ska er artiklar ompackas på något sätt? Detta är vi specialister på!

Presentförpackningar, exponeringsställ, demo-förpackningar, strukturartiklar….

Vi hjälper er gärna med alla typer av specialarbete.

Kommer dina varor i olika leveranser men säljs tillsammans eller krävs det annan ompaketering så är det aldrig några problem. Vi är vana vid att olika kunder arbetar på olika sätt och anpassar oss efter det. Det kan vara återkommande tjänst eller enstaka utskick, spelar ingen roll.

Ska det skickas med kvitto, följesedel, faktura eller annat så görs det här.

Självklart hjälper vi även till med allt emballage som Du kan tänkas behöva. Vi har fördelaktiga avtal med emballage-leverantörer som Du givetvis får ta del av som kund hos oss. Vi håller koll på vilka emballage som behövs beställas och när det är dags att beställa hem nytt.

Vi ser helt enkelt till att allt flyter på som det ska på lagret, så att Du kan ägna Dig åt Ditt företags andra delar i lugn och ro.