Transport Halland

Transport från A till Ö

Vi har konkurrenskraftiga avtal med de bästa transportfirmorna. Detta kommer direkt våra kunder till nytta. Effektiviteten ökar och kostnaderna minskar. Våra kunder får alla den stora kundens fördelar hos speditörerna.

Vi finns mitt på Bjärehalvön, nära till både E4 och E6 och mitt emellan Halmstads och Helsingborgs hamn. Vi har varje dag upphämtningar av gods som skickas med DHL, PostNord, UPS och DHL Express. Vi har naturligtvis möjlighet att arbeta med vilken transportör som Du önskar, men det är dessa vi har avtal med idag. Självklart tar Du som kund hos oss del av de fördelaktiga fraktavtal vi har med dessa transportörer.

Givetvis kan vi erbjuda alla slags frakttjänster både inrikes och utrikes över hela världen. Vi kan även göra upphämtningar av Ditt gods var det än finns i världen.

Leverans till konsumenter/privatpersoner (B2C)

Till konsument är det vanligtvis leverans direkt till brevlåda, till ombud eller hemleverans. Tillsammans tar vi fram de bästa fraktlösningarna för era marknader baserat på era produkter, ledtidskrav, returtjänster, spårbarhet, pris och kvalité. 

Leverans till företag (B2B)

Till företag är det vanligtvis leverans direkt till dörren, men fler kringtjänster kan läggas till som ökar leveransinnehållet. Tillsammans tar vi fram de bästa fraktlösningarna för era marknader baserat på era produkter, ledtidskrav, returtjänster, spårbarhet, pris och kvalité. 

Expressleveranser

Vi erbjuder också expressleveranser runt om södra Sverige med vår egen budbil.

Leveranser inom 2 timmar från vårt lager i Båstad till Göteborg i norr och till Köpenhamn i söder.

BOKA BUDBIL DIREKT PÅ TELEFON 0431 - 709 99