Skip to main content

logistiktjänster

Tjänster

Din partner för logistiktjänster: Optimerade lösningar som säkerställer smidig transport, lagerhantering och leverans, oavsett volym eller destination.

Vi frigör tid så att våra kunder kan fokusera på rätt sak

Med placering i Båstad, Ljungby, Värnamo och Vaggeryd är vi mitt i Sveriges logistiknav. Vår styrka är att vi är flexibla, serviceinriktade och lösningsorienterade. Vårt mål är att vara den trygga, flexibla och flitiga partnern på företagsresan som erbjuder logistiklösningar skräddarsydda efter din verksamhet.

Vi sköter logistiken mellan ditt företag och dina kunder.

Vi tar hand om och ansvarar för hela, eller delar av ditt lager.

Från beställning till leverans ut till kund, inklusive returhantering.

Vi sköter skräddarsydda emballage, inredning och etikettering.

Upptäck kraften i att låta din 3PL partner hantera transporten.

Automation gör det möjligt för lagerprocesser att köras snabbare

Crossdocking effektiv metod för att optimera logistikkedjan

Effektiv lagerhantering med ett Warehouse Management System (WMS)

Vi har logistiklösningen

Din helhetslösning inom lager, transport och logistik.

Tredjepartslogistik, 3PL, innebär att vi sköter logistiken mellan ditt företag och dina kunder. Vi tar hand om inleverans och lagerhantering av dina produkter, plockar och packar samt distribuerar alla orders till kunderna. Har du produkter som kräver förädlingsarbete så som lego-tillverkning, kan vi erbjuda det i våra lokaler. Vi erbjuder logistiklösningar anpassade efter ditt företags behov. Enkelt förklarat – vi sköter jobbet åt dig.

Vad är skillnaden mellan vanlig logistiklösning och tredjepartslogistik?

Det kan vara lite svårt att förstå de olika begreppen som finns inom vår bransch. Tredjepartslogistik är en logistiktjänst, men den omfattas av flera olika logistiklösningar och sträcker sig under en längre tid. Nedan reder vi ut skillnaden mellan logistik, logistiklösning och tredjepartslogistik.

 

Logistik och logistiklösning

Kortfattat kan man säga att logistik innebär planering, utförande och styrning av flöden. Logistiklösning används ofta som begrepp när man pratar om hur varor ska tas emot på ett lager och hanteras innan de skickas ut till kunden.

Vilka logistiktjänster passar ditt företag?

Logistiklösningar är ett begrepp som kan innebära olika funktioner inom lager, logistik och transport. Det kan vara svårt att veta vilken typ av logistikltjänst som ditt företag är i behov av. På BLL skräddarsyr vi lösningar för dig och ditt företag. Vårt mål är att vara den trygga, flexibla och lösningsorienterade partnern under eran företagsresa – oavsett om ditt företag växer, eller behöver minska.

Framgångsrik e-handel med logistiktjänster

Vi vet vad som skapar rätt förutsättningar för ditt företag att växa. Med snabba, smidiga och säkra logistiklösningar stärks relationen mellan dig och dina kunder. På BLL möjliggör vi för dig att driva din e-handel utan att behöva ta hand om lager, logistik och transport. Genom vårt erbjudande om tredjepartslogistik, sköter vi jobbet åt dig. Under tiden kan du fokusera på det som skapar värde för dig och dina kunder.

Några fördelar med logistiktjänster genom tredjepartslogistik

Flexibel lagerhållning av produkter och emballage som anpassas vid tillväxt, eller om du behöver minska din verksamhet.

  • Plockning och packning av produkter. Nationella sändningar packas senast dagen efter att kundbeställningen har inkommit.
  • Vi integrerar vårt system med ditt affärssystem och plattform för e-handel. På så sätt kan vi ta hand om all din e-handel genom logistiklösningar.
  • Vi hanterar returer och reklamationer.

5 star rating

Väldigt effektivt

De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt och de är framför allt mycket trevliga!

5 star rating

BLL är en viktig pusselbit i företaget!

BLL tar hand om mitt lager och packar mina orders. Detta frigör tid för mig att fokusera på kunder och försäljning och är en viktig pusselbit för att alla bitar ska fungera.

5 star rating

BLL har alltid koll!

BLL var vår logistikpartner redan när vi var ett litet bolag och när vi sedan växte både nationellt och internationellt. De har sett till att vi kunnat hålla det vi lovat kunderna.

5 star rating

Vi kan fokusera på våra kunder och försäljning!

BLL tar hand om vårt lager och packar våra orders, möjliggör för oss att fokusera på våra kunder och försäljning

Få offert

Vi frigör din tid

Få en skräddarsydd offert