Skip to main content

E-handelslogistik

E-handelslogistik

Tredjepartslogistik, där e-handelslogistik ingår, ger din nätbutik en möjlighet att växa utan att du behöver investera i ett eget lager, automationslösningar, fler system eller tid på att förhandla transportavtal. Genom vår tredjepartslösning, inkluderat e-handelslogistik, får du som e-handlare en partner som stöttar under hela företagsresan. Vi är e-handlarens bästa vän!

Framgångsrik e-handel med tredjepartslogistik

Vi vet vad som skapar förutsättningar för ditt företag att växa. Med snabb, smidig och säker e-handelslogistik stärks relationen mellan ditt företag och dina kunder. På BLL möjliggör vi för dig att driva din e-handel utan att behöva ta hand om lager, logistik och transport. Alltså behöver du inte sköta din e-handelslogistik själv. Genom vårt erbjudande om tredjepartslogistik, sköter vi jobbet åt dig. Under tiden kan du fokusera på det som skapar värde för dig och dina kunder.

BLL som partner inom e-handelslogistik

Vårt mål är att vara den trygga, flexibla och flitiga partnern på företagsresan. Vår styrka är att vi är serviceinriktade och lösningsorienterade. På BLL letar vi ständigt efter smartare, kostnadseffektivare och långsiktiga lösningar inom tredjepartslogistik och e-handelslogistik.

lager och e-handelslogistik

Några fördelar med tredjepartslogistik för e-handel

  • Flexibel lagerhållning av produkter och emballage som anpassas vid tillväxt, eller om du behöver minska din verksamhet.
  • Plockning och packning av produkter. Nationella sändningar packas senast dagen efter kundbeställning har inkommit.
  • Vi integrerar vårt system med ditt affärssystem och plattform för e-handel. På så sätt kan vi ta hand om all din e-handelslogistik.
  • Leverans till kund, där du tar del av våra avtal med de största transportörerna.
  • Vi hanterar returer och reklamationer.

Vad är skillnaden mellan e-handelslogistik och tredjepartslogistik?

E-handelslogistik handlar om planering, utförande och styrning av flöden i en webbutik. Enkelt förklarat handlar logistik om hur varor tas emot på ett lager och hanteras, innan de skickas till slutkund. Tredjepartslogistik handlar om hela kedjan.

Tredjepartslogistik, även förkortat 3PL eller TPL, innebär att vi sköter allt inom lager, logistik och transport tex pack och plock och lagerhotell. För dig som driver en e-handel och är i behov av e-handelslogistik är tredjepartslogistik tryggt och effektivt. Vi tar hand om allt från inleverans av produkter eller delar av dina produkter, lagerhållning och montering – till kundbeställning, plock och pack samt slutleverans till kund. Därefter tar vi hand om eventuell hantering av retur och reklamation. Dessutom ser vi till att det finns emballage för att nästa beställning ska kunna skickas omgående. Kort och gott, vi sköter e-handelslogistiken åt dig och allt runt om.

Genom e-handelslogistik och tredjepartslogistik frigör vi din tid

Med placering i Båstad, Värnamo, Ljungby och Vaggeryd är vi mitt i Sveriges logistiknav har vi närhet till riksväg, europaväg, sjö, tåg och flyg. Det möjliggör för oss att snabbt, effektivt och med trygghet hantera din order. Från beställning till slutleverans till kund. Tack vare vår erfarenhet, kompetens och förståelse för företagande – ser vi till att din e-handel har möjligheten att växa i den takt du vill. Genom tredjepartslogistik, där e-handelslogistik ingår, frigör vi tid så att du kan fokusera på rätt sak – din e-handel och dina kunder. Lager, logistik och transport – vi sköter jobbet åt dig!

5 star rating

Väldigt effektivt

De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt och de är framför allt mycket trevliga!

5 star rating

BLL är en viktig pusselbit i företaget!

BLL tar hand om mitt lager och packar mina orders. Detta frigör tid för mig att fokusera på kunder och försäljning och är en viktig pusselbit för att alla bitar ska fungera.

5 star rating

BLL har alltid koll!

BLL var vår logistikpartner redan när vi var ett litet bolag och när vi sedan växte både nationellt och internationellt. De har sett till att vi kunnat hålla det vi lovat kunderna.

5 star rating

Vi kan fokusera på våra kunder och försäljning!

BLL tar hand om vårt lager och packar våra orders, möjliggör för oss att fokusera på våra kunder och försäljning

Få offert

Vi frigör din tid

Få en skräddarsydd offert