Skip to main content

Kundcase

Utforska några av våra nuvarande kunder och deras lösningar, upplevelser och tankar sammarbetet.

Några av våra kunder

Hårda fakta och siffror i all ära, men vår största tillgång är ändå vår personal och den kultur som finns i företaget. Det kan vara svårt att ‘ta på’ och ännu svårare att beskriva i ord. Därför låter vi istället några av våra kunder berätta hur samarbetet med oss hjälper dem i deras verksamheter.

Vårt mål är att frigöra tid så att våra kunder kan fokusera på rätt sak. Under de år som gått sedan BLL startades har vi skapat tusentals lösningar för våra kunder. Oavsett bransch, storlek eller historia – vi har lösningar för alla verksamheter. Nedan kan du ta del av några av våra uppdrag.

 

Utforska kundcase

5 star rating

Väldigt effektivt

De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt och de är framför allt mycket trevliga!

5 star rating

BLL är en viktig pusselbit i företaget!

BLL tar hand om mitt lager och packar mina orders. Detta frigör tid för mig att fokusera på kunder och försäljning och är en viktig pusselbit för att alla bitar ska fungera.

5 star rating

BLL har alltid koll!

BLL var vår logistikpartner redan när vi var ett litet bolag och när vi sedan växte både nationellt och internationellt. De har sett till att vi kunnat hålla det vi lovat kunderna.

5 star rating

Vi kan fokusera på våra kunder och försäljning!

BLL tar hand om vårt lager och packar våra orders, möjliggör för oss att fokusera på våra kunder och försäljning

Få offert

Vi frigör din tid

Få en skräddarsydd offert