Skip to main content

Home Structures

Om Home Structures

Home Structures Sweden AB grundades 2010 av entreprenören Peter Nordin och vi arbetar som agent och grossist för ett antal varumärken. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och strävar alltid efter en långsiktiga relation med kvalitét och hög service i fokus. Med inriktning mot modern design erbjuder vi möbler och accessoarer av hög kvalitet och med god design. Vi handplockar våra varumärken från leverantörer, främst i Europa och några av de varumärken vi erbjuder är Fiam, Tica Copenhagen, Pottery Pots samt vårt egna stolta varumärke Irislights.

3De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt!

I mina arbetsuppgifter här på Home Structures ingår bland annat ordermottagning samt organisering av leveranser till våra kunder och mitt arbete underlättas otroligt mycket av jobbet som BLL gör. Jag har under åren haft ett mycket nära samarbete med BLL för att kunna möjliggöra den bästa service till våra kunder och jag kan definitivt rekommendera Båstad Lager och Logistik. De är väldigt kunniga, noggranna och service inriktade. De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt och de är framför allt mycket trevliga!


- Erika Winby, Home Structures Sweden AB

5 star rating

Väldigt effektivt

De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt och de är framför allt mycket trevliga!

5 star rating

BLL är en viktig pusselbit i företaget!

BLL tar hand om mitt lager och packar mina orders. Detta frigör tid för mig att fokusera på kunder och försäljning och är en viktig pusselbit för att alla bitar ska fungera.

5 star rating

BLL har alltid koll!

BLL var vår logistikpartner redan när vi var ett litet bolag och när vi sedan växte både nationellt och internationellt. De har sett till att vi kunnat hålla det vi lovat kunderna.

5 star rating

Vi kan fokusera på våra kunder och försäljning!

BLL tar hand om vårt lager och packar våra orders, möjliggör för oss att fokusera på våra kunder och försäljning

Få offert

Vi frigör din tid

Få en skräddarsydd offert