Skip to main content

Pack och plock

Pack & plock

På BLL strävar vi efter att erbjuda en snabb, smidig och säker pack- och plockservice som möter dina exakta behov. Vi ser till att dina produkter plockas och packas efter dina behov och önskemål. Produkterna packas i skräddarsytt emballage, inredning och etikett

IMG_0054

Pack och plock för alla typer av gods och transporter

Oavsett om det gäller packning av mindre artiklar till privatpersoner eller större leveranser av flera kollin till företag – har vi på BLL kompetensen och kapaciteten för att skapa snabba och kvalitativa leveranser. Vårt mål är att göra dina kunder nöjda.

Smarta rutiner för pack och plock

Genom rätt hantering av produkter, som packas och plockas, kan leverans till kund ske mycket snabbt. Vi packar och plockar produkterna dagen efter kundbeställning, vilket innebär att leverans till kunden kan ske inom ett par dagar (vid nationell sändning).

Vår hantering av produkter och produktdelar, med pack och plock inför leverans till kund, är digital och delvis automatiserad. Tillsammans med våra medarbetares kompetens och erfarenhet, skapar det rutiner som är smidig, kostnadseffektiva, säkra och med minimal risk för felaktigheter.

Smidig systemintegration för pack och plock

Genom att vi integrerar ditt företags affärssystem och eventuell plattform för e-handel, med vårt system – kan vi ta emot kundbeställningar direkt och på så sätt genomföra packningen, samt skicka för slutleverans omgående.

Systemintegrationen möjliggör inte enbart för snabb och smidig pack och plock. Dels ger det möjlighet för dig och ditt företag att följa era kundbeställningar i realtid, men även se lagersaldo och inleveranser. Dels ger det dig och ditt företag möjlighet att ta ut underlag för fortsatt planering av produktion och marknadsaktiviteter, som exempelvis kampanjer. Integrationen skapar även en högre datasäkerhet tack vare hanteringen av uppgifter – det gör att du kan känna dig extra trygg.

Emballage, inredning och etiketter

Inför slutleverans till kund ser vi på BLL till att dina produkter plockas och packas på rätt sätt. På så sätt skapar vi trygga transporter, med snabb leverans och nöjda kunder.

Dina produkter packas enligt dina önskemål. Vi på BLL kan även vägleda och rekommendera vilken typ av emballage, inredning och etikettering som passar just för dina produkter – för att skapa så säkra transporter som möjligt. Skräddarsydda förpackningar kan även innebära specialdesign utifrån ditt företags varumärke eller önskad design. Emballage kan vara allt från vadderade kuvert och e-handelspåsar till wellpappkartonger och packpåsar.

IMG_0083

Så funkar pack och plock

  • Kundbeställning inkommer.
  • BLL plockar produkten från lagerhyllan. Eventuell montering av produkt.
  • BLL packar produkten i skräddarsytt emballage, inredning och etikett.
  • Order skickas för slutleverans till kund.

Är pack och plock inkluderat i tredjepartslogistik?

Ja, pack och plock är en logistisk funktion som ingår i tredjepartslogistik. Det innebär att vi på BLL tar hand om allt som rör lager, logistik och transport. Under tiden kan du fokusera på rätt saker – det som skapar värde för ditt företag och kunder.

Tredjepartslogistik innebär att vi gör jobbet åt dig. Allt från inleverans av dina produkter eller delar av produkten, lagerhållning och montering – till mottagning av kundbeställning, pack och plock, samt slutleverans till kund. Därefter tar vi hand om eventuell hantering av retur och reklamation. Dessutom ser vi till att det finns tillräckligt med emballage för att nästa beställning ska kunna skickas så snart som möjligt.

5 star rating

Väldigt effektivt

De hjälper oss med allt från fraktfrågor till packning på ett väldigt effektivt sätt och de är framför allt mycket trevliga!

5 star rating

BLL är en viktig pusselbit i företaget!

BLL tar hand om mitt lager och packar mina orders. Detta frigör tid för mig att fokusera på kunder och försäljning och är en viktig pusselbit för att alla bitar ska fungera.

5 star rating

BLL har alltid koll!

BLL var vår logistikpartner redan när vi var ett litet bolag och när vi sedan växte både nationellt och internationellt. De har sett till att vi kunnat hålla det vi lovat kunderna.

5 star rating

Vi kan fokusera på våra kunder och försäljning!

BLL tar hand om vårt lager och packar våra orders, möjliggör för oss att fokusera på våra kunder och försäljning

Få offert

Vi frigör din tid

Få en skräddarsydd offert